Fast frakt pris 149,- kroner.
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Filter by:

Clear All
Fra: 59.00 kr Til: 5999.00 kr
kr59 kr5999

SOVEPOSE OG UNDERLAG

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Sleeping Mat Extreme

Sleeping Mat Extreme er et solid og slitesterkt liggeunderlag som er godt egnet til helårsbruk. Det er laget av EVA skum med lukkede celler, slik at det ikke trekker til seg fukt og isolerer godt. Det gir god friksjon mot både snø, telduk og sovepose, slik at man ikke sklir av i løpet av natten. R-verdi: 3,5
490.00 kr 700.00 kr

MINI HUNTER FJELL

Identisk med Thermo Hunter, men smalere og kortere. Passer for deg som er 170 eller lavere.
3995.00 kr

NeoAir Venture Pine L

Venture liggeunderlag er designet for eventyrlige turer og oppdagelsesreisende, og leverer legendarisk NeoAir-komfort til enhver leir.
1999.00 kr

TAR ProLite Apex Heat Wave RW

ProLite Apex er et liggeunderlag bygget opp av skum og luft. Det blåser seg opp selv og gir deg høy komfort på tur.
3099.00 kr

TAR Trekker Chair 20

Lett sak som gjør om liggeunderlaget ditt til en stol. For enkelte virker det flåsete og unødvendig, men har du først sittet i en stol utenfor teltet ditt går du ikke tilbake til å lete etter steiner i passende størrelse.
879.00 kr

Women's Perform Fiber Bag -10C

Med Mammuts Perform Down Bag er du nesten sikret en god natts søvn ute i det fri. Soveposen er en fin 3-sesongspose med komfortgrense på -7°C og kan fint brukes på fine fjellturer i sommerfjellet og langt ut på seinhøsten. Kombinert med ullundertøy kanskje til og med vinter.
2599.00 kr

Relax Fiber Bag 0C

Allround soveposeserie fra Mammut med syntetisk isolasjon. Relax Fiber-serien er en ideell sovepose til sommerens enklere telt- og campingturer. Den sentrerte 2-veis glidelåsen i full lengde gjør det å komme seg inn i soveposen og lufting enklere. Mammut har tenkt på alt og praktiske ørepropper og sovemasker følger med for den beste søvnen. Sov like godt som hjemme!
2199.00 kr

Relax Down Bag 0C

En god natt søvn er viktig, kanskje ekstra viktig på tur. Med denne posen gjør Mammut alt de kan for å gi deg en best mulig start på dagen. Innsiden av hetten er foret med et spesielt materiale som skal minimere unødvendig lyd fra soveposen og de medfølgende øreproppene og ansiktsmasken hjelper med å gi deg det lille ekstra du trenger for å våkne helt uthvilt.
3199.00 kr

Perform Fiber Bag -7C

Perfom Fiber Bag -7. En restituerende sovepose for lengre turer over flere dager. Optimal passform for komfortabel søvn. Sentral glidelås for temperaturregulering. Ajungilak-fibre sikrer enkelt vedlikehold og ytelse under fuktige forhold. Lett. liten og komprimeringsvillig. Varm krage: ja Restorativ søvn takket være en nyutviklet soveposeform Intuitiv klimaregulering med en sentral 2-veis glidelås Komfortabelt.
2599.00 kr

Trollhetta Synthetic 800 Short

Komfortabel sovepose (180 cm) med lite pakkevolum og høy isolasjonsevne.
1610.00 kr 2300.00 kr

Women's Aputi Fiber Bag -10C

Aputi er en komfortabel sovepose som med en smart senterglidelås langs posen og lyddempende materiale i hetten gir deg optimal søvn når du er på tur.
2999.00 kr

Igloo Pump Mat Plus

Igloo Pump Mat Plus er et stort og behagelig underlag, som er fylt med et lett skum som isolerer godt.
1899.00 kr

Igloo SE 3-Season 195

Ajungilak er et lite stykke Norge, med en historie som startet i 1855. Og når du finner roen i en Ajungilak Igloo SE 3-sesong blir du en del av denne stolte arven. Klassisk sovepose med glidelås på venstre side, enkel tilgang til god stramming rundt hetten og solide materialer. Det syntetiske fyllmaterialet takler vedvarende fuktige forhold bedre enn dun, og er perfekt for et varierende, nordisk klima.
1599.00 kr

Protect Fiber Bag -18C

Mammut Protect Fiber Bag holder deg varm selv under ekstreme forhold. Materialet rundt hodet og føttene er vanntett og sørger for å holder deg tørr selv om du sklir av matten. Formen på posen er utformet slika t du kan ligge mest mulig naturlig, uten å føle deg kvalt av bredden.
3499.00 kr

TURTAGRØ Brettbar sittepl.m/Fj

Den brettbare sitteplaten Turtagrø er laget i et lettvektig og slitesterkt materiale, og passer i sidelommen på de fleste sekker.
59.00 kr

Gjende Liggunderlag

Komfortabelt og selvoppblåsende liggeunderlag med antiskli-belegg. Tykkelse 2 cm.
699.00 kr