Fast frakt pris 149,- kroner.
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Filter by:

Clear All
Fra: 99.00 kr Til: 2099.00 kr
kr99 kr2099

PADEL TENNIS

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Zephyr Pro

Head Zephyr Pro 2022 er en lettspilt allround-racket for spillere som ønsker kontroll og kvalitet. Racketens runde form sammen med Graphene 360+ teknologien gir spilleren en fin blanding av fart, kontroll og følelse i balltreffet.
2099.00 kr

3B HEAD PADEL PRO -S - 6 DZ

Ytterligere en tourball fra Head, hovedsakelig utviklet for utendørsspill, men passer også godt innendørs, på litt langsommere padelbaner med mindre sand. HEAD Padel Pro S er en anelse hardere enn Padel Pro, noe som gjør ballen litt raskere.
99.00 kr

Flash Pro

Enkel kraft kommer med en myk spillefølelse, toleranse og tilgivelse i Flash Pro, en allrounder som vil gi spillet ditt ekstra kraft.
1499.00 kr

Zephyr UL

Zephyr UL padelracket er en lett og allsidige racket for nybegynnere og viderekomne spillere som ønsker god flyt i spillet.
1599.00 kr

Core Padel Combi

Core Padel Combi er en praktisk padelbag med to store rom, en lomme til tilbehør og en justerbar skulderstropp.
599.00 kr

3B HEAD PADEL PRO - 6 DZ

Padelball i toppklasse som ofte brukes i konkurranse. Leveres i gassfylte rør som bidrar til å bevare trykket i ballene. Hvert rør inneholder tre baller. Padel Pro fra Head er den offisielle konkurranseballen for World Padel Tour. Ballen har normal hastighet og lang holdbarhet, og sikrer god følelse med god ytelse. Detaljer: - Konkurranseball - Tre baller i hvert rør
99.00 kr

ULTRA TEAM V2 PADEL

Padelracketen er diamantformet, noe som setter høyere krav til spilleren. Diamantformede racketer har mindre sweetspot og blir derfor vanskeligere å spille med, men tilbyr mye fart. Med tanke på at denne padelracketen har en mykere treffoverflate i glassfiber samt en myk kjerne, mener vi at racketen er veldig tilgivende for å være en diamantformet padelracket.
1450.00 kr

ULTRA ELITE V2 PADEL

Kraftfull og lettspilt Carbon og glassfiber ytterlag Soft EVA Foam innmat
2100.00 kr