Fast frakt pris 149,- kroner.
Du har ingen varer i handlekurven.
Close
Filters
Søk

Filter by:

Clear All

DART

Se som Grid Liste
Sorter etter
Vis per side
Filters

Champion Family Darts Game

Vendbar dartbrett
299.00 kr

Harrows Dart Arrows Softtip Pu

Harrows Pulse Softtip er et sett med høykvalitets dartpiler til elektronisk dart i hele 90 % tungsten. Den høye andelen tungsten gir en slank og aerodymamisk pil, samtidig som vekten opprettholdes.
699.00 kr

Electronic Dartboard Electro 3

Elektronisk dartspill for 1-8 personer eller lag. Velg mellom flere ulike spill. Dartskiven er i offisiell størrelse, og registrerer poeng automatisk når pilene treffer skiven. 6 stk sofftip-dartpiler for elektronisk dart medfølger. Piler for elektronisk dart har plasttupp, noe som gir mindre sjanse for skade på inventar og vegger sammenlignet med tradisjonelle dartpiler.
599.00 kr

Soft Tips Dimple 100 Pcs 2BA

Inkluderer: 300 tupper Farge: Sort
79.00 kr

Soft Tips Dimple 300 Pcs 2BA

Inkluderer: 300 tupper Farge: Sort
229.00 kr

Extractor Tool

Harrows Extractor Tip and Shaft Tool fjerner ødelagte bakstykker og spisser som sitter fast i tønna.
49.00 kr

Dart Shafts Nylon Medium 3 Pcs

Pakke med 3 stk bakstykker i slitesterk nylon med metallring for bedre feste for flights. Bakstykkene er i medium lengde, som gir en god balanse mellom stabilitet og kontroll i dartkastene. Medium bakstykker er dermed et trygt valg for nybegynnere.
29.00 kr

Dart Wallet Z800. Aqua

Dart Wallet Z800 er et spesialdesignet etui for å transportere og beskytte dartpiler og tilbehør.
349.00 kr

Dart Arrows Steeltip Club 22gK

Harrows Club dartpiler i messing er verdens mest solgte dartpil. Leveres med bakstykker i nylon og Marathon flights.
249.00 kr

Dart Arrows Softtip Blaze Inox

Harrows Blaze Inox Steel er et sett med tre softtip dartpiler for elektronisk dart i høykvalitets rustfritt stål. Pilene har et slankt og aerodynamisk design som bidrar til nøyaktighet og presisjon i kastene. Blaze-piler kjennetegnes ved sitt spesielt gode grep, takket være kombinasjonen og horisontale og reverserte mikrospor på tønnen.
329.00 kr

Flights & Shafts Twin Pack

Harrows Twin Pack kombinerer ett sett med 3 flights sammen med 3 bakstykker for å lage en flott tilbehørspakke til dine dartpiler. Settet består av Supergrip® bakstykker med låseringer som holder flights på plass og holdbare Retina® flights som består av en unik blanding av to forskjellige materialer.
79.00 kr

Dart Flights Carbon Tri Pack 9

Pakke med tre sett med flights i slitesterkt materiale og stilig design. Perfekt om du ønsker å erstatte ødelagte flights eller tilpasse et sett med piler til din personlige preferanse.
89.00 kr

Dart Flights Retina Tri Pack 9

Pakke med tre sett med flights. Retina 100 micron flights er en unik fusjon av to ulike materialer. Materialet nærmest bakstykket gir et nøyaktig og konsist kast, mens det ytre materialet gir eksepsjonell slitestyrke.
89.00 kr

Catdart Electronic Dartboard W

Komplett dartskap med elektronisk dartskive og 12 stk softtip-piler. Passer for 1-8 spillere. Skapet har et stilrent sort design som gjør seg fint å veggen, enten det er hjemme eller på hytta.
1499.00 kr

Dartboard Pro Matchplay

Høykvalitets dartskive som passer både for profesjonelt spill og hjemmebruk.
999.00 kr